Keepershandschoenen, jou gereedschap 

De beste kwaliteit en het beste comfort van keepers producten zijn een voorwaarden waarop een keeper kan vertrouwen, de looks geven de keeper een goede uitstraling 
Het gaat om kwaliteit en comfort. 

Keepershandschoenen zijn persoonlijk, maar je hebt goede kwaliteit nodig, het model moet goed bij je passen en de grip moet uitstekend zijn in alle weersomstandigheden. 
Er zijn veel modellen op de markt, maar wat je kiest is persoonlijk Rolvinger, platte vinger, negatieve vinger, dit is hoe het model van de handschoenen wordt gemaakt, welke je wilt en prettig zit  is aan jou. 
Dan is er ook nog veel latex om uit te kiezen, de kwaliteit van de verschillende latex is heel anders.
 Je kunt goedkope handschoenen kopen, maar dan weet je, dat je de kwaliteit van de grip verliest. 

Ik heb zelf een paar merken geprobeerd zoals Sells, Peak en nu al weer een paar jaar Onekeeper. Sells was voor mij de perfecte handschoenen, ik gebruikte de wrap serie en was daar erg tevreden over, echter ging in de laatste jaren de kwaliteit achteruit en de prijzen bleven hoog.  
Ik heb van Tim Krul het merk Peak gekregen en ben hier nog steeds erg enthousiast over. Tim ontwikkeld deze handschoenen op basis van zijn eigen ervaring als professionele keeper. 
De handschoenen zijn erg goed en de grip is geweldig, de prijs en kwaliteit zijn in verhouding. 
Mocht je interesse hebben bezoek dan eens de website van Peak

De laatste jaren draag ik Onekeeper,  een bedrijf opgericht door Arjen de Vries, 
Arjen heeft voordat hij Onekeeper begon al heel veel ervaring opgedaan bij andere merken en dat meegenomen in zijn eigen bedrijf. 
Hij ontwikkelt de handschoenen met die opgedane kennis en luistert zeer goed naar keepers uit het betaalde voetbal met name over het ontwerp en de grip. Ze maken geweldige handschoenen in een zeer goede prijs en kwaliteits verhouding. 
Alle merken passen hun handschoenen aan professionele keepers omdat deze hun eigen voorkeuren hebben, het is voor merken een marketingtool om handschoenen te verkopen, als een grote naam ermee speelt, wil iedereen ze.  
In veel gevallen koop je niet dezelfde handschoenen niet die de professionele keepers dragen maar een look a like. 

Mijn suggestie is dat als je handschoenen wilt kopen, dan moet je ze passen om te zien of dit is wat je wilt en ze goed zitten, te klein of te groot is niet lekker en gaat uit eindelijk irriteren. 
Daarnaast is de grip erg belangrijk, maar dat weet je helaas pas wanneer je ermee speelt of traint. 
Keepershandschoenen zijn over het algemeen zeer prijzig en daarom is het essentieel om de goede keuze te maken wat voor jou voldoet. 
Wellicht kun je ze proberen van een collega-doelman, om te zien of dit de handschoenen zijn die je wilt. 

Het vinden van de juiste handschoen is niet eenvoudig, dus koop ze niet omdat ze er geweldig uitzien, maar koop ze omdat ze goed passen en veel grip hebben. 
Laat je goed informeren door de goede vragen te stellen en praat met andere keepers. 
Als je dure handschoenen koopt en er achteraf spijt van hebt dat is natuurlijk niet de bedoeling en zonde.