Wie ben ik

Ik ben Jan Splinter en ik ben een professionele keeperstrainer, ik ben al heel lang actief in zowel jeugd als professioneel voetbal.

Zelf heb ik gespeeld bij U.V.S, v.v. Leiden en Fc Lisse

Mijn trainers loopbaan is gestart bij Fc Lisse en v.v Nispen vanuit hier ben ik doorgestroomd naar de K.N.V.B waar ik op district en nationaal niveau keeperstrainingen heb mogen verzorgen voor zowel jongens als meiden.

Na de K.N.V.B ben ik bij H.F.C Haarlem begonnen als jeugd keeperstraining voor de gehele academy, daar werd ik al snel opgepikt door Ajax.
Na twee fantastische jaren bij de jeugd en het eerste elftal werd het tijd om fulltime aan de slag te gaan in Amsterdam waar ik de gehele jeugdopleiding en jong Ajax onder mijn hoede had.

Na 5 hele mooie jaren kwam er een einde aan het Ajax tijdperk en besloot ik om voor mezelf te beginnen, als consultant en opende een webshop voor keepers benodigdheden 

Vanuit mijn eigen consultatie kwam ik terecht bij Paok in Griekenland en verzorgde keeperstrainingen aan het Garda meer in Italiƫ voor de huidige keeperstrainer van Zwitserland Patrick Folleti.

Na deze geweldige periode was het tijd voor een heup operatie wat mij toen een aantal maanden aan de kant heeft gehouden, daarna ben ik terug gekeerd bij Ajax om trainingen en presentaties te verzorgen bij buitenlandse clubs.

Vanuit Ajax naar Almere City waar ik met heel veel plezier 5,5 jaar de keeperstrainingen verzorgde voor de bovenbouw jeugd en het eerste elftal.

Op dit moment ben ik weer voor Ajax werkzaam ,bij partner club R&F Guangzhou in China en bij partner club Sharjah FC in de Emiraten.
Hier ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de keepers en keeperstrainers in de jeugd opleiding.

Mijn doel is om keepers naar een hoger niveau te brengen en hopelijk te laten debuteren in het eerste elftal.