C.V.
2021
Verantwoordelijk voor education keeperstrainers Sharjah FC / Ajax United Arab Emirates


2021 - 2019

 Ajax Coaching Academy / Hoofd keepers ontwikkeling R&F Guangzhou, verantwoordelijk voor het opleiden van de keepers en keeperstrainers in de jeugdopleiding. 

2018 – 2013 
Keeperstrainer Eerste Elftal Almere City F.C , verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de keepers in het eerste en tweede elftal. 

2019 – 2010
 
Eigenaar Jan Splinter Goalkeepersworld, vanuit mijn bedrijf geef ik advies aan clubs over de opleiding van keepers en keeperstrainers en daarnaast ook een webshop voor keepers met handschoenen en kleding . 

2018 – 2012 
Clinics en demonstraties Keeperstraining voor Afc Ajax in Europa, met Eddie van Schaick geven we voetbal- en keeperstrainingen voor clubs die geïnteresseerd waren in de manier waarop Ajax met kinderen werkt. We deden dit bijvoorbeeld in Finland, Noorwegen, Griekenland, Denemarken, Italië, België, Polen, Rusland. 

2012 - 2010
Goalkeeper Coaching op projectbasis in Griekenland (Paok) en Italië, in Italië werkte ik voor Patrick Foletti  (keeperstrainer van het Zwitsers nationale team) in Garda met Zwitserse ploegen die op trainingskamp waren in Italië zonder keeperstrainer. 

2010 – 2005
Keeperstrainer Jeugdopleiding en tweede elftal AFC Ajax – Amsterdam, daar was ik verantwoordelijk voor de opleiding van alle keepers in de hele academie van Ajax, ook het scouten en het binnen halen van nieuwe talentvolle keepers in de academie viel onder mijn verantwoordelijkheid. 

2006 – 2005 
Keeperstrainer HFC Haarlem – Haarlem (Eerste divisie), Verantwoordelijk voor de keepers  van het eerste en tweede elftal. 

2004 – 2005 
Keeperstrainer jeugdopleiding HFC Haarlem - Haarlem, verantwoordelijk voor de opleiding van de keepers in de hele academie tevens ook voor de scouting om nieuwe talentvolle keepers in de academie te brengen. 

2002 – 2004 
Keeperstrainer K.N.V.B. "Nationale teams dames U19 en U17, verantwoordelijk voor de training van de keepers. 

1999 – 2002 
Keeperstrainer K.N.V.B. district west 2 jongens U13,14 en 15, verantwoordelijk voor de opleiding van de keepers. 

2001 - 2004 
Keeperstrainer vv van Nispen, verantwoordelijk voor de keeperstraining jeugd en eerste elftal keepers. 

1998 – 2004 
Keeperstrainer FC Lisse – Lisse, verantwoordelijk voor de opleiding van de jeugdkeepers in de club. 

Ik werkte met de volgende coaches: Adri Koster , Aron Winter, Carlo l’Ami , Fred Grim , Alphons Groenendijk, John vd Brom, Gert Aandewiel, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Wim Jonk, Simon Tahamata, Michel Kreek, Sonny Silooy, Marco van Galen, Karim Bridji, Corné Groenendijk, Marco Heering, Maarten Stekelenburg, Jack de Gier, Ed Engelkes, Dimitris Mousiaris, Ole Tobiassen, Ivar van Dinteren 

Werkte met de volgende keepers: Kenneth Vermeer, Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar , Hans Vonk , Erik Heijblok ,Sergio Padt , Marco v Duin, Marco Bizot, Kees Heemskerk, Agil Etamady, Chiel Kramer, Warner Hahn, Joshua Smits, Timo Plattel, Indy Groothuizen, Mickey van der Hart, Peter Leeuwenburgh, Xavier Mous, Alp Tutar, Kostas Lamprou, Kostas Peristerides, Stan van Bladeren

Ik ben in het bezit van beide certificaten van KNVB/ Frans Hoek en KNVB keeperstrainer B diploma